Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FINE EYELINER BRUSH - 252

FINE EYELINER BRUSH - 252

Regular price €23,00
Regular price €23,00 Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë më e gjatë për eyeliner tërheq vija të sakta dhe përdoret më së miri me formula të lëngshme. Produktiviteti i produktit do të ndryshojë në varësi të sasisë së presionit të përdorur gjatë aplikimit. Mund të përdoret me kremra dhe lëngje.
Lloji i fibrave: Drejt.
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëng.

Benefitet

Përdorimi

Fleksibiliteti i tij përdoret për të vizatuar linja të imta dhe të sakta.
Këshillë profesionale: Kjo furçë është e domosdoshme në kompletet e artistëve profesionistë të grimit, të cilët e përdorin atë për të krijuar të gjitha llojet e linjave që kërkojnë saktësi ekstreme.

Ingredientët

View full details