Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FINE CORRECTOR BRUSH

FINE CORRECTOR BRUSH

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Fine Corrector Brush është një furçë korrigjuese e hollë, e drejtë dhe me majë.
Kjo furçë është një mjet profesional me qëndrueshmërinë e një eyeliner të mprehtë. Ajo i lejon artistët e makeup të vizatojnë vija shumë të holla si një stilolaps për të krijuar vija të plota dhe të holla. Korrigjon zonat më të vogla të errëta dhe madje edhe rrudhat e vogla.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëngje.

Benefitet

Përdorimi

Forma e theksuar dhe tensioni i fibrave të saj përdoren për të mbuluar me saktësi papërsosmëritë e lëkurës (rrathë të errët, njollat, etj.).
KËSHILLË PROFESIONALE: Artistët e grimit e përdorin këtë furçë për të aplikuar një grim shumë të sofistikuar që kërkon shumë pika ngjyrash dhe dritë në zona të vogla, shumë specifike (këndi i brendshëm i syrit, vetullat, etj.).

Ingredientët

View full details