Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FINE CORRECTOR BRUSH

FINE CORRECTOR BRUSH

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Furçë korrigjuese e hollë dhe me majë.
Një furçë e drejtë, shumë e imët; një mjet profesional me qëndrueshmërinë e një eyeliner të mprehtë. Ai i lejon artistit të vizatojë vija shumë të holla si një stilolaps për të krijuar goditje të plota dhe të holla. Korrigjon zonat më të vogla të errëta dhe madje edhe rrudhat e vogla.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe lëngje.

Benefitet

Përdorimi

Forma e theksuar dhe tensioni i fibrave të saj përdoren për të mbuluar me saktësi papërsosmëritë e lëkurës (rrathë të errët, njollat, etj.).
KËSHILLË PRO: Artistët e grimit e përdorin këtë furçë për të aplikuar një grim shumë të sofistikuar që kërkon shumë pika ngjyrash dhe dritë në zona të vogla, shumë specifike (këndi i brendshëm i syrit, vetullat, etj.).

Ingredientët

View full details