Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

EYELINER BRUSH

EYELINER BRUSH

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo furçë me formën e saj ofron aplikim të kontrolluar dhe të hollë. Maja e saj përdoret për të vizatuar vija të holla peneli, qimet e forta lejojnë aplikimin e saktë. Mund të përdoret me produkte kremoze dhe të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details