Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

EYELASH BRUSH - 272

EYELASH BRUSH - 272

Regular price €14,00
Regular price Sale price €14,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo furçë spirale përdoret për stilimin e vetullave dhe korrigjimin e formës së tyre, si dhe për të ndarë qerpikët para ose pas aplikimit të rimelit. Kjo furçë mund të përdoret gjithashtu për të përhapur rimelin përgjatë gjatësisë së qerpikëve dhe për të mbështjellë qerpikët pas aplikimit të rimelit.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të stiluar saktësisht vetullat dhe për të korrigjuar formën e tyre. Përdoret gjithashtu për të ndarë qerpikët para ose pas aplikimit të rimelit dhe për të përhapur rimelin përgjatë gjatësisë së qerpikëve.
Këshillë profesionale: Një domosdoshmëri në kompletet e artistëve profesionistë të grimit, kjo furçë përdoret gjithashtu për të ngjyrosur mustaqet dhe vetullat dhe për të aplikuar zbardhues të "tempullit".

Ingredientët

View full details