Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

EYE AND LIP PRIME

EYE AND LIP PRIME

Regular price €27,00
Regular price Sale price €27,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Me formulën e tij të veprimit të trefishtë, primeri STEP 1 EYE & LIP përgatit strukturën e lëkurës duke minimizuar shfaqjen e rrudhave të imëta dhe papërsosmërive për t'i dhënë një bazë të butë grimit. Ai optimizon çdo nuancë dhe kap pigmentet për një grim të përsosur që mban deri në 24 orë. Pa ngjyrë, HAPI 1 EYE & LIP është përshtatur për të gjitha nuancat e lëkurës.


Benefitet

Përdorimi

Aplikojeni pas kujdesit të lëkurës, para grimit. Shtypeni butësisht dhe aplikojeni në qendër të qepallave/buzëve tuaja dhe perhapeni me majat e gishtave.

Ingredientët

View full details