Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

EXTRA FINE EYELINER BRUSH - 250

EXTRA FINE EYELINER BRUSH - 250

Regular price €23,00
Regular price Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e shkurtër dhe e fortë lejon aplikim të kontrolluar dhe të dendur përgjatë vijës së qerpikëve. Mund të përdoret me krem ose formula të lëngshme për të krijuar një pamje klasike të eyeliner.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe likuide.

Benefitet

Përdorimi

Fortësia e tij ofron një aplikim të kontrolluar për vizatimin e linjave të sakta me eyeliner.
Këshillë profesionale: Saktësia e tij ekstreme i lejon artistët profesionistë të grimit të vizatojnë më lehtë linjat e syrit ose dizajnet kur bëjnë grim të modës.

Ingredientët

View full details