Skip to product information
1 of 3

Make Up For Ever

EXCESSIVE LASH MASCARA 8,5ml

EXCESSIVE LASH MASCARA 8,5ml

Regular price €30,00
Regular price Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Rimeli  Excessive Lash krijon një volum panoramik të qëndrueshëm që zgjat për një efekt vërtet dramatik, që hap sytë. Formula pa njolla krijon këtë pamje intensive të qerpikëve, ndërsa furça ekskluzive e hollë me dy fibra funksionon për të aplikuar nga rrënja në majë dhe nuk shkakton absolutisht asnjë grumbullim të tepërt të rimelit.

Benefitet

Përdorimi

Për një efekt volumi, aplikoni rimelin EXCESSIVE LASH sipër dhe poshtë qerpikëve.
Aplikoni maskarën duke i shtrirë qerpikët nga rrënja në majë me lëvizje zig-zag.
Për një efekt volumi më intensiv, aplikoni përsëri disa shtresa.

Ingredientët

View full details