Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

EMPTY MAGNETIC CASE

EMPTY MAGNETIC CASE

Regular price €10,00
Regular price Sale price €10,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një kuti e personalizueshme dhe e magnetizuar që mund të mbajë çdo artikull rimbushes me një bazë magnetike. Ky paketim i ri me një kapak të tejdukshëm lejon një akses të lehtë në të gjitha ngjyrat që ju dëshironi.

 -Madhësia M mund të mbajë 12 ARTIST COLOR SHADOWS dhe 6 nuanca ARTIST FACE COLOR.
-Madhësia L mund të mbajë 18 ARTIST COLOR SHADOWS dhe 9 nuanca ARTIST FACE COLOR
-Madhësia XL mund të mbajë 32 ARTIST COLOR SHADOWS dhe 16 nuanca të ARTIST FACE COLOR

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details