Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ELLIPSE SPONGE SOFT TEXTURE

ELLIPSE SPONGE SOFT TEXTURE

Regular price €11,00
Regular price Sale price €11,00
Në ulje Shitur
Tax included.
SFUNGJER ELIPSE
Forma eliptike e këtij sfungjeri lateksi ju lejon të aplikoni butësisht bazën në fytyrë, veçanërisht në zonat e vështira për t'u arritur. Mund të përdoret i lagur ose i thatë dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e bazamenteve.

Benefitet

Përdorimi

Forma eliptike e këtij sfungjeri latex përdoret për të aplikuar bazën, duke e bërë të lehtë aplikimin rreth syve dhe hundës.
Mund të përdoret i thatë ose i lagur dhe është i përshtatshëm për të gjitha llojet e bazamenteve.
Lajeni sfungjerin me shampo sfungjeri ose me ujë shumë të nxehtë me sapun për të zgjatur jetëgjatësinë e tij.

Ingredientët

View full details