Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DUST GREASE DIRTY OIL 35g

DUST GREASE DIRTY OIL 35g

Regular price €25,00
Regular price Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ky krem shumë i pigmentuar, me shkëlqim rikrijon pamjen e yndyrës së motorit, vajit të makinës, kamuflazhit (ushtarak, forca ndërhyrjeje) për rezultate realiste me sy të lirë, në televizion, në filma dhe teatër.
Deri kohët e fundit ekskluzive për filmat dhe teatrin, ky lloj grimi tashmë ka kaluar kufijtë në pista dhe sesione fotografike për të krijuar pamje të ndryshme.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details