Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DOUBLE HEAD EYELUSH COMB BRUSH -276

DOUBLE HEAD EYELUSH COMB BRUSH -276

Regular price €29,00
Regular price Sale price €29,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një mjet thelbësor për të gjithë artistët e make up-it, kjo furçë me fund të dyfishtë ju lejon të përdorni fundin e furçës për të formuar dhe stiluar vetullat dhe për të përdorur krehërin për të ndarë qerpikët pas aplikimit të rimelit.
Lloji i fibrave: Drejt

Benefitet

Përdorimi

Përdorni anën e furçës për të formuar dhe stiluar vetullat dhe anën e krehës për të ndarë qerpikët pas aplikimit të rimelit.
Këshillë profesionale: Ky është një mjet thelbësor për të gjithë grimerët profesionistë që përdorin në mënyrë alternative për të aplikuar produkte me ngjyra në vetulla kur bëjnë grim artistik, për të krehur kur aplikojnë mustaqe në grimin e teatrove ose filmave apo edhe ngjyrosin qerpikët fals.

Ingredientët

View full details