Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DOUBLE ENDED SHADER & SMUDGER BRUSH - 204

DOUBLE ENDED SHADER & SMUDGER BRUSH - 204

Regular price €29,00
Regular price Sale price €29,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë përmban njërën anë me një furçë të shkurtër, të rrumbullakosur dhe të ngushtuar që përdoret për aplikimin e tonit, dhe tjetrën me një aplikues sfungjeri të rrumbullakosur dhe të ngushtuar për të përzier dhe njollosur. Ky mjet 2-në-1 është i lehtë dhe i shpejtë për t'u përdorur. Mund të përdoret me kremra, lapsa, lëngje dhe pluhura të shtypura.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem, laps, lëng, pluhur kompakt.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Artistëve profesionistë të grimit e pëlqejnë këtë furçë 2 në 1 për aplikimin dhe njollosjen e disa ngjyrave me saktësi dhe shpejt pa humbur kohë.

Ingredientët

View full details