Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DOUBLE ENDED SCULPTING BRUSH - 158

DOUBLE ENDED SCULPTING BRUSH - 158

Regular price €57,00
Regular price €57,00 Sale price €57,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo furçë e domosdoshme, me fund të dyfishtë ka skaje të rrumbullakosura dhe me kënd. Përdorni anën e rrumbullakosur për aplikimin ose theksimin tradicional të pudrës dhe anën me kënd për të skalitur mollëzat. Kjo furçë mund të përdoret me pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: të drejta & të valëzuara (ana e rrumbullakët) dhe të valëzuara (ana e pjerrët).
Teksturat e rekomanduara: Pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni për të skalitur dhe theksuar. Përdorni anën e pjerrët për të krijuar hije nën kockat e faqeve, më pas përdorni anën e rrumbullakët për të theksuar ose ngjyrosur. Kjo furçë dy në një është e lehtë dhe e shpejtë për t'u përdorur.
Këshillë profesionale: Grimierët profesionistë e pëlqejnë këtë dy në një furçë për aplikimin e disa ngjyrave shpejt, pa humbur kohë.

Ingredientët

View full details