Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DOUBLE ENDED SCULPTING BRUSH - 158

DOUBLE ENDED SCULPTING BRUSH - 158

Regular price €57,00
Regular price Sale price €57,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e domosdoshme, me fund të dyfishtë krenohet me skajet e rrumbullakosura dhe me kënd. Përdorni anën e rrumbullakosur për aplikimin ose theksimin tradicional të pudrës dhe anën me kënd për të skalitur mollëzat. Kjo furçë mund të përdoret me pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt & me valë (Rrumbullakët) dhe me valë   (të pjerrëta).
Teksturat e rekomanduara: Pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdorni për të skalitur dhe theksuar. Përdorni anën e pjerrët për të krijuar hije nën kockat e faqeve, më pas përdorni anën e kupolës për të theksuar ose ngjyrosur. Kjo furçë dy në një është e lehtë dhe e shpejtë për t'u përdorur.
KËSHILLA PRO: Artistëve profesionistë të grimit pëlqejnë këtë dy në një furçë për aplikimin e disa ngjyrave shpejt, pa humbur kohë.

Ingredientët

View full details