Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DOUBLE ENDED METAL SPATULA

DOUBLE ENDED METAL SPATULA

Regular price €20,00
Regular price Sale price €20,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Një spatul metalike profesionale që përdoret për nxjerrjen dhe përzierjen e produkteve.

Benefitet

Përdorimi

Kjo spatul është një domësdoshmëri për grimierët.

Ingredientët

View full details