Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DOUBLE ENDED ANGLED EYEBROW AND EYELASH BRUSH - 274

DOUBLE ENDED ANGLED EYEBROW AND EYELASH BRUSH - 274

Regular price €29,00
Regular price €29,00 Sale price €29,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë praktike me shumë përdorime është një domosdoshmëri absolute për rregullimin e shpejtë të vetullave. Përdorni skajin me kënd të furçës për të mbushur vetullat dhe skajin spiral për të rregulluar vetullat dhe për të ndarë qerpikët. Mund të përdoret për të aplikuar krem për vetullat dhe pudrat kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Kjo furçë 2-në-1 është shumë praktike.
Këshillë profesionale: Kur aplikoni ngjyrë dhe xixa për të krijuar vetulla artistike për grimin e modës, kjo furçë me dy skaje është e dobishme për aplikim shumë të shpejtë.

Ingredientët

View full details