Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DEFINER EYELINER BRUSH - 256

DEFINER EYELINER BRUSH - 256

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e sheshtë, tepër e hollë ka një majë me qime të forta që përdoret për të vizatuar vija jashtëzakonisht të holla dhe një anë të sheshtë që përdoret për linja të gjera, të mprehta dhe grafike. Kjo formë është e përkryer për vijën e qerpikëve dhe lejon vendosjen e lehtë dhe të saktë të ngjyrave. Mund të përdoret me kremra dhe lëngje.

Lloji i fibrave: Drejt

Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Këshillë profesionale: Artistët e grimit pëlqejnë formën e drejtë origjinale të kësaj furçeje, të cilën mund ta përdorin për të krijuar efekte të ndryshme. Maja e saj e drejtë përdoret për të vendosur vija të vogla në sy ose vija më të trasha artistike në trup.

Ingredientët

View full details