Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

DANY'S POUCH

DANY'S POUCH

Regular price €33,00
Regular price €33,00 Sale price €33,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Çanta Dany's është ridizajnuar për të qenë më praktike dhe funksionale.
Përmasat e reja më të gjata dhe më të gjera ju lejojnë të ruani dhe mbroni çdo lloj lapsash dhe furçash duke i mbajtur ato lehtësisht të arritshme. Pasi hapet, ndahet në dy anë, të cilat mund të përdoren si njësi magazinimi gjatë aplikimit të grimit.
Është kompakt, zë pak hapësirë dhe mund ta lidhni edhe në rripin tuaj duke përdorur rripin e vet çantës.

Benefitet

Përdorimi

Një çantë e rrumbullakët që mban dhe mbron disa furça në të njëjtën kohë dhe gjithashtu mund të ruhet apo vendoset në çantën tuaj të make up.
Kur hapet dhe shtrihet në mënyrë të sheshtë, ju jep akses në një numër të madh furçash dhe lapsash gjatë kohës se aplikimit të make up.
Madhësia: 225 mm (lartësia) – 15/95 mm (diametri)
Lajeni në ujë të ngrohtë & me sapun.

Ingredientët

View full details