Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

TOOTH ENAMEL 15ml - BLACK

TOOTH ENAMEL 15ml - BLACK

Regular price €18,00
Regular price €18,00 Sale price €18,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Smalti i dhëmbëve të zi është një lustër që përdoret për të ngjyrosur dhëmbët për grim transformues. Përdoret për të krijuar vrima dhe efekte të dhëmbëve që mungojnë. Ai ngjitet në mënyrë të përkryer në sipërfaqen e dhëmbit pa dëmtuar smaltin ose irrituar mishrat e dhëmbëve. Është i qëndrueshëm dhe i reziston ujit dhe pështymës për disa orë.

Benefitet

Përdorimi

Thani dhëmbët paraprakisht duke përdorur një pecetë ose duke i ajrosur butësisht ato. Aplikoni smaltin e dhëmbëve duke përdorur aplikuesin e furçës së tij. Përsëritni aplikimet për një rezultat më të dukshëm dhe prisni derisa produkti të thahet plotësisht përpara se të mbyllni gojën përsëri. Smalti i dhëmbëve të zi nuk rekomandohet për përdorim te dhëmbët artificialë. Hiqni smaltin e dhëmbëve duke përdorur pambuk të zhytur në alkool dhe shpëlajeni gojën tërësisht. Për të krijuar efekte të ndryshme, përdorni dy nuancat e disponueshme ose përzieni ato me pigmente natyrale.

Ingredientët

View full details