Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FOUNDATION KABUKI - SMALL- 102

FOUNDATION KABUKI - SMALL- 102

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë sintetike e veçantë kombinon saktësinë e një furçeje tradicionale me madhësinë e përshtatshme të një furçe Kabuki. Forma e saj e vogël dhe e dendur është e zbehur në fund për aplikim të shpejtë dhe specifik të të gjitha formulave të fondatinës. Fijet e buta dhe të drejta lejojnë mbulim të fortë me një përfundim të përsosur.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem dhe fondatina të lëngshme, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdorimi: Përdoret për aplikim të saktë të fondatinës rreth syve, hundës dhe buzëve. Doreza e tij e shkurtër dhe e hollë ofron kontroll më të mirë në aplikim.
Këshillë profesionale: Përdoreni për të strukturuar dhe për të shtuar ngjyrë intensive në fytyrë për grimin e skenës.

Ingredientët

View full details