Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

FOUNDATION BRUSH - MEDIUM 106

FOUNDATION BRUSH - MEDIUM 106

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë mesatare e sheshtë dhe e rrumbullakosur për përdorim në të gjithë fytyrën. Një variacion më i madh në furçën 104 për përdorim ultra të shpejtë.
Lloji i fibrave: Drejt.
Teksturat e rekomanduara: Fondatina kremoze dhe likuide, puder pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të aplikuar dhe përzierë të gjitha llojet e fondatinës për rezultate të njëtrajtshme.
Këshillë profesionale: Furçë esenciale për grimierët profesionistë të cilët duhet të bëjnë grimin e shumë modeleve në një periudhë të shkurtër kohe. Madhësia dhe forma e tij përdoren për aplikim të madh dhe të shpejtë të fondatinës dhe të blush.

Ingredientët

View full details