Skip to product information
1 of 10

Make Up For Ever

AQUA LIP WTP PENCIL

AQUA LIP WTP PENCIL

Regular price €20,00
Regular price Sale price €20,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Ky laps i papërshkueshëm nga uji, jashtëzakonisht afatgjatë, formon dhe përcakton buzët, dhe është ideal për t'u përdorur me produktin tuaj të preferuar të buzëve. Me vitaminë E dhe dyll jojoba, e bën aplikimin më të lehtë dhe më të rehatshëm në buzë. Nuancat e tij kombinohen në mënyrë perfekte me Aqua Rouge.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details