Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

CONCEALER BRUSH - SMALL - 174

CONCEALER BRUSH - SMALL - 174

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e drejtë dhe reaguese që aplikon dhe përzien korrektorë mbi papërsosmëritë specifike për një rezultat natyral. Mund të përdoret me produkte kremoze dhe të lëngshme.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të aplikuar korrektorë për defekte specifike dhe për t'i përzier ato për një rezultat natyral.
Këshillë profesionale: Të gjithë grimierët profesionistë kanë këtë furçë bazë, shumë funksionale dhe të domosdoshme në kompletet e tyre për aplikim dhe përzierje të saktë të të gjitha llojeve të produkteve.

Ingredientët

View full details