Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

CONCEALER BRUSH - MEDIUM -176

CONCEALER BRUSH - MEDIUM -176

Regular price €37,00
Regular price €37,00 Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Concealer Brush është një furçë shumë e fortë për të aplikuar produktet në një stil të njëtrajtshëm dhe uniform. Për shkak të gjerësisë së tij, përdoret për përzierje në zona të mëdha, ndërsa maja e mprehtë mund të përdoret në zona specifike. Kjo furçë mund të përdoret me produkte kremoze dhe të lëngshme.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Për shkak të gjerësisë së tij, përdoret për të përzier fondatinat dhe concealers në zona të mëdha, ndërsa maja e saj mund të përdoret edhe në zona specifike.
Këshillë profesionale: Meqenëse është më e gjerë se një furçë klasike e concealer, kërcimtarët e përdorin këtë furçë për të aplikuar pudrat dhe highlighters rreth syrit dhe në kockat e sipërme të faqeve, duke i bërë kontrast këto zona me sytë dhe grimin e syve.

Ingredientët

View full details