Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

CONCEALER BRUSH - MEDIUM -176

CONCEALER BRUSH - MEDIUM -176

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë shumë e fortë për të aplikuar produktet në një stil të barabartë dhe uniform. Për shkak të gjerësisë së tij, përdoret për përzierje dhe prekje në zona të mëdha, ndërsa maja e mprehtë mund të përdoret gjithashtu në zona specifike. Kjo furçë mund të përdoret me produkte kremoze dhe të lëngshme.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe të lëngshme.

Benefitet

Përdorimi

Për shkak të gjerësisë së tij, përdoret për të përzier dhe prekur themelet dhe fshehësit në zona të mëdha, ndërsa maja e saj me majë mund të përdoret edhe në zona specifike.
Këshillë pro: Meqenëse është më e gjerë se një furçë klasike e fshehtë, kërcimtarët e kabaresë e përdorin këtë furçë për të aplikuar bujarisht pudrat dhe theksuesit rreth syrit dhe në kockat e sipërme të faqeve, duke i bërë kontrast këto zona me sytë dhe grimin e syve.

Ingredientët

View full details