Skip to product information
1 of 2

Make Up For Ever

COMPACT SHINE ON 10G

COMPACT SHINE ON 10G

Regular price €41,00
Regular price Sale price €41,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Me një teksturë velvet që vendoset pa krijuar probleme me lëkurën,përmban grimca të imta të margaritarit që reflektojnë dritën. Ofron një aplikim natyral dhe të njëtrajtshëm .Mund të përdoret   për të shtuar drite. E mbështjellë në një pasqyrë kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details