Skip to product information
1 of 2

Make Up For Ever

COLOR CREAM 50ml - WHITE

COLOR CREAM 50ml - WHITE

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Color cream është një ngjyrë trupi shumë e pigmentuar me një perfundim të gjatë dhe saten. Mund të përdoret për fytyrën dhe trupin.Color cream është shumë i gjithanshëm në aplikimin e tij. Mund të aplikohet vetëm, i përzier ose i shtresuar. Mund të përdorni edhe ngjyrën e trupit në flokë. Tekstura thahet shpejt dhe aplikohet lehtë. Formula me bazë uji është shumë intensive me ngjyra dhe nuk zbehet.

Benefitet

Përdorimi

Color cream mund të aplikohet në mënyrë të forte ose transparente. Për këtë mund të përdoren furça dhe sfungjerë të ndryshëm. Në Make up for ever ju mund të zgjidhni nga një shumëllojshmëri furçash dhe sfungjerësh.

Ingredientët

View full details