Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

CASTOR OIL

CASTOR OIL

Regular price €16,00
Regular price €16,00 Sale price €16,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Ky vaj mund të përdoret për të zbutur teksturat e dendura si fondatina, gjak artificial, grim me yndyrë dhe kremra kamuflimi dhe për të lehtësuar aplikimin. Vaji i kastorit mund të përdoret gjithashtu për të krijuar efekte me shkëlqim në lëkurë (djersë, lot, përmirësim të trupit: kulturë, arte interpretuese). Ofron një shkëlqim me pamje natyrale për disa efekte speciale të lateksit dhe silikonit të aplikuara në lëkurë.

Benefitet

Përdorimi

Aplikojeni me gishta, furçë ose pikatore në lëkurë. Mund të përzihet me formula të tjera duke shtuar sasinë e vajit që nevojitet për të marrë efektin e dëshiruar.

Ingredientët

View full details