Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

CALLIGRAPHY BRUSH - 400

CALLIGRAPHY BRUSH - 400

Regular price €23,00
Regular price €23,00 Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.
I ngjashëm me një stilolaps kaligrafie, kjo furçë unike mund të përdoret për të krijuar vija të holla duke përdorur njërën anë ose vija të trasha duke përdorur tjetrën. Forma e tij e pazakontë dhe precize përdoret nga artistët e make up kur krijojnë dizajne tredimensionale në fytyrë ose trup. Mund të përdoret me të gjitha lëngjet dhe kremrat përveç lateksit.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe likuide.

Benefitet

Përdorimi

Forma e saj trekëndore përdoret për të vizatuar vija tredimensionale. Vija të holla ose të trasha mund të krijohen duke ndryshuar presionin e aplikimit.
Këshillë profesionale: Me formën e tij të pazakontë dhe precize, mund të kthehet për të krijuar vija të plota ose të holla. Artistët e grimit përdorin këtë furçë për të krijuar dizajne tredimensionale.

Ingredientët

View full details