Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BUFFER BLUSH BRUSH - 154

BUFFER BLUSH BRUSH - 154

Regular price €47,00
Regular price Sale price €47,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Ky mjet është projektuar si një furçë rroje për të krijuar një efekt blush me performancë të lartë si kukull. Qimet e tij të forta mund të përdoren për të arritur një aplikim të kontrolluar të blush duke bërë lëvizje të vogla rrethore ose për të përzier ngjyrat shpejt në lëkurë. Kjo furçë mund të përdoret me pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Drejt dhe me valë
Teksturat e rekomanduara: pudër pluhur dhe kompakte. .

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të krijuar një aplikim të kontrolluar të blush duke bërë lëvizje të vogla rrethore. Mund të përdoret për të përzier shpejt ngjyrat në varësi të rezultatit të dëshiruar dhe për këtë arsye është veçanërisht i përshtatshëm për aplikimin e ngjyrave intensive me të cilat është më e vështirë të punohet.
KËSHILLË PRO: Artistët e grimit të filmit e duan këtë furçë me formë të veçantë për aplikimin e blush shumë natyrale për një shkëlqim shumë të lehtë me pamje të shëndetshme.

Ingredientët

View full details