Skip to product information
1 of 2

Make Up For Ever

BRUSH BOOK

BRUSH BOOK

Regular price €54,00
Regular price Sale price €54,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Libri i furçës Make Up For Ever është një mbajtëse furçash e hollë, lëkure, e zezë që hapet si një libër për të shfaqur furçat e grimit. Përbëhet nga dy seksione kryesore që palosen së bashku për t'u mbyllur dhe rrafshuar në një formë libri

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details