Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BODY SPONGE

BODY SPONGE

Regular price €11,00
Regular price €11,00 Sale price €11,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Sfungjeri i rrumbullakët i trupit është mjeti ideal për aplikim me mbulim të lartë të fondatinës me bazë uji, falë strukturës së tij të ajrosur. Sfungjeri është i butë dhe i lehtë për t'u larë.

Benefitet

Përdorimi

Madhësia e këtij sfungjeri është ideale për të aplikuar shpejt produktin në zona të mëdha. E bërë nga i njëjti material si sfungjeri sintetik i rrumbullakët, sfungjeri i trupit ndihet i butë në lëkurë dhe pastrohet lehtë me shampo sfungjeri ose ujë dhe sapun të nxehtë.

Ingredientët

View full details