Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BODY KABUKI -414

BODY KABUKI -414

Regular price €47,00
Regular price €47,00 Sale price €47,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e madhe kabuki përdoret për të aplikuar pudrat në zona të mëdha të trupit për mbulim të lehtë dhe të barabartë. 
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Të gjitha pluhurat e shtypura dhe të lirshme.

Benefitet

Përdorimi

Koka e saj origjinale përdoret anash për të vendosur produkte shumëngjyrëshe në zona të mëdha të trupit për mbulim të lehtë dhe të barabartë. Natyra e fibrave mund të përdoret në lëvizje fleksibël dhe të vazhdueshme.

Ingredientët

View full details