Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BODY FOUNDATION BRUSH - MEDIUM- 410

BODY FOUNDATION BRUSH - MEDIUM- 410

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë në formë katrore është ideale për aplikimin e bazës ose bojës së trupit në zona të mëdha të trupit. Mund të përdoret me kremra, lëngje dhe pluhura kompakte përveç Lateksit
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem, pluhur të lëngshëm, të lirshëm dhe kompakt (përveç Lateksit).

Benefitet

Përdorimi

Më i madh se Furça e themelit të trupit 46, përdoret për një aplikim të shpejtë dhe të barabartë të çdo produkti artistik në zona të mëdha të trupit.
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit e përdorin gjithashtu për të aplikuar shpejt bazamentet klasike në zona të mëdha, për aplikim natyral të grimit në trup.

Ingredientët

View full details