Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BODY FOUNDATION BRUSH- SMALL 406

BODY FOUNDATION BRUSH- SMALL 406

Regular price €37,00
Regular price €37,00 Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë në formë katrore është ideale për aplikimin e fondatinës ose bojës së trupit në trup.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur të lëngshëm, të lirshëm dhe kompakt.

Benefitet

Përdorimi

Më i madh se furça e fondatinës së trupit 406, përdoret për një aplikim të shpejtë dhe të njëtrajtshëm të çdo produkti artistik në zona të mëdha të trupit.
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit e përdorin gjithashtu për të aplikuar shpejt fondatinat klasike në zona të mëdha, për aplikim natyral të grimit në trup.

Ingredientët

View full details