Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLUSH BRUSH - 160

BLUSH BRUSH - 160

Regular price €47,00
Regular price €47,00 Sale price €47,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Një furçë e gjatë për aplikim dhe përzierje të lehtë në lëkurë dhe ngritjen e mollëzave. Forma e butë e furçës përshtatet me formën e fytyrës. Është e ngjashme me furçat e kaligrafisë dhe përdoret nga disa artistë make up për dizajne kaligrafike. Furça mund të përdoret me pudër pluhur dhe të shtypur ose kompakt.
Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të aplikuar lehtësisht blush në zona të mëdha dhe për t'u përzier në zona specifike.
Këshillë profesionale: Forma e tij e butë përshtatet me formën e fytyrës për aplikime të mëdha dhe të sakta. Është e ngjashme me furçat e kaligrafisë dhe përdoret nga disa artistë grimi për të krijuar dizajne kaligrafike duke përdorur "Aquarelles" në aplikacionet e grimit artistik dhe të modës.

Ingredientët

View full details