Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLENDING POWDER BRUSH - 122

BLENDING POWDER BRUSH - 122

Regular price €50,00
Regular price €50,00 Sale price €50,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Krijuar me dy gjatësi të ndryshme qimesh, kjo furçë e gjithanshme mund të përdoret për teknika të ndryshme aplikimi. Fundi i tij delikat dhe fleksibël lejon një rezultat themeli natyral dhe të tejdukshëm ndërsa fijet e tij të forta ju lejojnë të krijoni mbulim nëse dëshironi. Kjo furçë ultra e butë mund të përdoret me bazamente të lëngshme, si dhe me pluhura të lirshme dhe kompakte dhe është ideale për aplikimin e fondatinës në lëkurë të ndjeshme.
Lloji i fibrave: Drejt dhe me valë.
Teksturat e rekomanduara: Bazamente të lëngshme, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Me përdorim për shumë qëllime, koka e saj e ajrosur përdoret për të aplikuar fondatinë pluhuri ose të lëngshme me hollësi dhe butësi për një rezultat natyral dhe të tejdukshëm. Butësia e saj ekstreme është gjithashtu e përshtatur veçanërisht për aplikimin e grimit në lëkurë të ndjeshme.
Këshillë profesionale: Përdoreni për të aplikuar pika dhe vija me produkte të lëngshme.

Ingredientët

View full details