Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLENDING BLUSH BRUSH - 148

BLENDING BLUSH BRUSH - 148

Regular price €40,00
Regular price €40,00 Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë është ideale për t'u përdorur me produkte pluhur dhe kremoze për hijezim, ngjyrosje ose theksim. Butësia e saj ekstreme është e përshtatshme për aplikimin e make up në lëkurë të ndjeshme. Kjo furçë mund të përdoret me kremra, pudra pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të drejta dhe të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni këtë furçë me shumë qëllime për aplikim të lehtë dhe delikat (hije, ngjyrosje ose nxjerrje në pah). Madhësia e saj e vogël ofron aplikim të saktë të blush dhe highlighter. Butësia e tij ekstreme është e përshtatur veçanërisht për aplikimin e make-up në lëkurë të ndjeshme.
Këshillë profesionale: Përdoreni për të aplikuar produkte me shkëlqim për një rezultat të lehtë dhe të tejdukshëm.

Ingredientët

View full details