Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLENDING BLUSH BRUSH - 148

BLENDING BLUSH BRUSH - 148

Regular price €40,00
Regular price Sale price €40,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë me qëllime të dyfishta siguron një përfundim të lehtë me një prekje të thjeshtë eterike. Është ideal për t'u përdorur me produktin pluhur dhe kremoz për hijezim, ngjyrosje ose theksim. Butësia e saj ekstreme është gjithashtu e përshtatshme për aplikimin e make up-it në lëkurë të ndjeshme. Kjo furçë mund të përdoret me kremra, pluhura të lirshme, kompakte.

Lloji i fibrave: Drejt dhe të valëzuara.

Teksturat e rekomanduara: Krem, pudra të lirshme, kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details