Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLENDER BRUSH - MEDIUM - 218

BLENDER BRUSH - MEDIUM - 218

Regular price €30,00
Regular price €30,00 Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë elastike dhe e dendur ofron fibra të buta që mund të përdoren për të përzier dhe vendosur produktet në mënyrë delikate në qepallë dhe në zonën e vetullave. Mund të përdoret për të hijezuar rrudhat e syrit si dhe për të theksuar zonën e vetullave. Mund të përdoret me kremra, pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: Të valëzuara.
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Forma e tij dhe fijet e buta përdoren për të përzier dhe vendosur produktet në mënyrë delikate në qepallë dhe në zonën e vetullave.
Këshillë profesionale: Meqenëse është më e dendur se Precision Blender Brush 216, mund të përdoret për të hijezuar rrudhat e syrit. Mund të përdoret gjithashtu për të aplikuar highlight në zonën e vetullave.

Ingredientët

View full details