x
Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLENDER BRUSH - MEDIUM - 218

Regular price €30,00
Regular price Sale price €30,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë elastike dhe e dendur ofron fibra të buta që mund të përdoren për të përzier dhe vendosur produktet në mënyrë delikate në qepallë dhe në kockën e vetullave. Mund të përdoret për të hijezuar rrudhat e syrit si dhe për të theksuar kockën e vetullave. Mund të përdoret me kremra, pudër pluhur dhe kompakte.
Lloji i fibrave: të valëzuara
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Ingredientët

Përdorimi

Forma e tij dhe fijet e buta përdoren për të përzier dhe vendosur produktet në mënyrë delikate në qepallë dhe në zonën e vetullave.
Këshillë pro: Meqenëse është më e dendur se Precision Blender Brush 216, mund të përdoret për të hijezuar rrudhat e syrit dhe për të krijuar një efekt më të gjerë bananeje. Mund të përdoret gjithashtu për të aplikuar një theksim në zonën e vetullave.

Benefitet