Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BLENDER BRUSH - LARGE - 242

BLENDER BRUSH - LARGE - 242

Regular price €37,00
Regular price Sale price €37,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Fijet e buta dhe të gjata të kësaj furçeje me shumë qëllime përzihen me profesionalizëm dhe aplikojnë lehtësisht një sërë formulash për tonet e syve. Përdoreni për të aplikuar tonin tuaj të preferuar në të gjithë kapakun e syve ose për të shtuar një theksim delikat ose fshirjen e pluhurit. Kjo furçë mund të përdoret me kremra si dhe me pudër pluhur dhe të kompakte.
Lloji i fibrave: me onde
Teksturat e rekomanduara: Krem, pudër pluhur dhe kompakte.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni këtë furçë me shumë qëllime me tekstura pudër dhe krem për aplikim të lehtë dhe delikate (hije, ngjyrosje ose nxjerrje në pah të qepallave).
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për të krijuar efekte të buta dhe të mjegullta me Make-up të lagur dhe Aquarelles në pikturat e fytyrës dhe trupit.

Ingredientët

View full details