Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

BENT EYELINER BRUSH - 260

BENT EYELINER BRUSH - 260

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë e përkulur është ideale për fillestarët dhe ofron aplikim të saktë dhe të lehtë për shkak të qafës së saj të përkulur. Koka e saj e vogël lejon hyrjen në qoshet më të vogla të brendshme të syrit duke vendosur sasinë e dëshiruar të produktit.
Lloji i fibrave: Të drejta.
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe likuide.

Benefitet

Përdorimi

Përdoreni për të krijuar një aplikim të saktë dhe të lehtë për shkak të qafës së përkulur, i cili është ideal për fillestarët. Për shkak të kokës së tij shumë të vogël, mund të arrijë në qoshet më të vogla të brendshme të syrit duke depozituar sasinë e dëshiruar të produktit.
Këshillë profesionale: Forma e tij përdoret gjithashtu për aplikim të lehtë të Aqua Black.

Ingredientët

View full details