Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ARTISTIC FAN BRUSH - 402

ARTISTIC FAN BRUSH - 402

Regular price €23,00
Regular price €23,00 Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë unike pritet në 8 seksione për të krijuar modele artistike në fytyrë dhe trup. Madhësia e saj e vogël është ideale për të krijuar lehtësisht dhe me saktësi dizajne të detajuara. Mund të përdoret me tekstura të lëngshme dhe kremoze.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe të lëngshme .

Benefitet

Përdorimi

Forma e saj përdoret për të krijuar efekte me shumë rreshta. Madhësia e saj e vogël është veçanërisht e përshtatshme për krijimin e modeleve artistike në fytyrë.
Këshillë profesionale: Disa artistë profesionistë të grimit që merren me krijimin e modeleve të shpejta kreative e përdorin këtë furçë për tifozët. Kjo furçë është projektuar posaçërisht për të krijuar këto linja në fytyrë dhe zona të vogla të trupit lehtësisht dhe shumë saktë.

Ingredientët

View full details