Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ARTISTIC FAN BRUSH - 402

ARTISTIC FAN BRUSH - 402

Regular price €23,00
Regular price Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Kjo furçë unike pritet në 8 seksione për të krijuar modele artistike në fytyrë dhe trup. Madhësia e saj e vogël është ideale për të krijuar lehtësisht dhe me saktësi dizajne të detajuara. Mund të përdoret me tekstura të lëngshme dhe kremoze.
Lloji i fibrave: Drejt
Teksturat e rekomanduara: Kremoze dhe të lëngshme .

Benefitet

Përdorimi

Forma e saj përdoret për të krijuar efekte me shumë rreshta. Madhësia e saj e vogël është veçanërisht e përshtatshme për krijimin e modeleve artistike në fytyrë.
Këshillë profesionale: Disa artistë profesionistë të grimit që merren me krijimin e modeleve të shpejta kreative e përdorën këtë furçë për tifozët duke e shkurtuar atë. Kjo furçë është projektuar posaçërisht për të krijuar këto linja në fytyrë dhe zona të vogla të trupit lehtësisht dhe shumë saktë.

Ingredientët

View full details