Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ARTISTIC ANGLED BRUSH - 404

ARTISTIC ANGLED BRUSH - 404

Regular price €26,00
Regular price €26,00 Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Furça artistike #404 është një furçë me kënd me 8 seksione, e bërë nga fibra sintetike të drejta, me butësi të pakrahasueshme.

Benefitet

Përdorimi

Kjo furçë rekomandohet për krem ​​dhe tekstura të lëngshme.
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për të arritur efekte të ndryshme linjash kur aplikojnë grim grafik dhe kreativ të trupit. Për higjienë të përsosur dhe për të zgjatur jetën e furçës suaj, sigurohuni që ta pastroni rregullisht duke përdorur pastruesin e furçës.

Ingredientët

View full details