Skip to product information
1 of 1

Make Up For Ever

ARTISTIC ANGLED BRUSH - 404

ARTISTIC ANGLED BRUSH - 404

Regular price €26,00
Regular price Sale price €26,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Furça artistike #404 është një furçë me kënd me 8 seksione, e bërë nga fibra sintetike të drejta, me butësi të pakrahasueshme.

Benefitet

Përdorimi

Kjo furçë rekomandohet për krem ​​dhe tekstura të lëngshme.
Këshillë profesionale: Artistët profesionistë të grimit e përdorin këtë furçë për të arritur goditje shumë të buta dhe efekte të ndryshme linjash kur aplikojnë grim grafik dhe kreativ të trupit. Për higjienë të përsosur dhe për të zgjatur jetën e furçës suaj MAKE UP FOR EVER, sigurohuni që ta pastroni rregullisht duke përdorur pastruesin e furçës MAKE UP FOR EVER.

Ingredientët

View full details