Skip to product information
1 of 9

Make Up For Ever

ARTIST PLEXI GLOSS

ARTIST PLEXI GLOSS

Regular price €25,00
Regular price €23,00 Sale price €25,00
Në ulje Shitur
Tax included.

Kjo formulë inovative u jep buzëve mbulim me shkëlqim që zgjat për orë të tëra. Aplikuesi ynë ekskluziv SuperFlex mbulon në mënyrë të përsosur me një lëvizje të lehtë. Zgjidhni nga nuancat verbuese, nga të buta dhe delikate në të guximshm.

Benefitet

Përdorimi

Aplikuesi ynë ekskluziv SuperFlex lejon saktësi, dhe veshje 5-orëshe me një lëvizje të lehtë me majën unike me kontur.

Për rezultat më të mirë, filloni në qendër të buzës së poshtme dhe përdorni një lëvizje rrotulluese për të shpërndarë në mënyrë të barabartë ngjyrën. Përsëriteni me buzën e sipërme.

Ingredientët

View full details