Skip to product information
1 of 13

Make Up For Ever

ARTIST LIP SHOT

ARTIST LIP SHOT

Regular price €23,00
Regular price €23,00 Sale price €23,00
Në ulje Shitur
Tax included.
Formula me shkëlqim të lartë që kombinon intensitetin e një buzëkuqi dhe shkëlqimin e një shkëlqyesi në 12 nuanca të gjallëruara.

Benefitet

Përdorimi

Ingredientët

View full details